PDA

View Full Version : Sean, I'm getting the shakes again over at PlowSite..


grandview (2006)
12-14-2006, 05:22 PM
I need my fix. Server to busy again.:cry: :cry: :cry:

Michael J. Donovan
12-14-2006, 05:29 PM
I'm on there right now also...can you use a different browser to open it?...let me know

grandview (2006)
12-14-2006, 05:35 PM
To busy, with Firefox and Internet Ex.

1MajorTom
12-14-2006, 05:38 PM
It must just be random, because I got the "server is too busy" message about 10 minutes ago. But I am now over there without any problems. I'm using internet explorer.

grandview (2006)
12-14-2006, 05:38 PM
OK. I'm back on, thanks for whatever you did.:clapping:

DLCS
12-14-2006, 05:38 PM
Working fine for me too. Your ISP, maybe?

carcrz
12-14-2006, 05:56 PM
I got the busy signal an hour ago & it worked just fine before that & it works fine now.

Gatewayuser
12-14-2006, 10:39 PM
I get the busy signal on IE6 and Firefox often on plowsite and lawnsite but I think it's my computer. I might have too many anti virus, popup blockers, spy sweepers.

I have Web root spy sweeper, which really slows the computer.
Window washer
Norton Anti virus
Norton Internet security
AVG spyware sweep
System spyware interrogator

Which one's can I safely get rid of to speed up Internet and processes while keeping security.