PDA

View Full Version : How To put rss on index page


Tom Pepper
11-12-2008, 10:55 PM
I have see that one site where rrs puted one index page. I had tired but I don't know any one Help me??

Kiril
11-13-2008, 01:36 PM
I have see that one site where rrs puted one index page. I had tired but I don't know any one Help me??

Dynamic or static?

WebMan
11-14-2008, 06:59 PM
If this is a lawn site I am curious as to what you believe people will sign up to have daily "feeds" on their desktop about?

Teresa Weisenbarger
11-19-2008, 03:51 AM
see seochat.com they put rss I had try but I cant under stand

Kiril
11-19-2008, 10:22 AM
see seochat.com they put rss I had try but I cant under stand

Generally you use it to notify subscribers of new content on a site. If your not running a dynamic site that generates new content on a regular basis there is no need for it.