PDA

View Full Version : Changing blades on Exmark


bigfish5
04-20-2010, 02:51 PM
Just wondering what you guys use to block the blades from spinning when taking off and putting on new blades. Is there a trick
I don't know about?
Posted via Mobile Device

Classic Lighting
04-20-2010, 06:22 PM
I just hold the blade with a gloved hand

bigfish5
04-20-2010, 06:29 PM
I ended up using a block of wood. The lady had those blades so sharp I was afraid to touch them. Would have used an air wrench buy my commpressor died
Posted via Mobile Device

Armadillolawncare
04-20-2010, 06:32 PM
Use an air gun and you don't have to touch the blades. It is also a much quicker job with an air gun.

Lawnut101
04-21-2010, 12:16 PM
Use an air gun and you don't have to touch the blades. It is also a much quicker job with an air gun.

Yeah makes it real nice and speedy.