PDA

View Full Version : problem?


naturecoast
09-28-2002, 07:22 PM
I am a blueberry farmer in central florida.I have six acres of grass to mow with many trees and other obsticals inlcluding 40 300' blueberry rows ,needless to say I do lots of turning. Let me first say that I recently purchased a super mini 23/44 part #926840 ser#02082299 and I love it! Today I was mowing along and the right side began to lose power. It seems like what would happen if the fluid was low but the tank is full and there are no leaks.If I let it sit for 10min it will operate normal for 1 min.Reverse seems to work ok thats how I got it to the garage. I will call the dealer on monday(its now saturday evening 6:15 here)Do any of you huster reps have sugestion as to what the problem could be? It would be nice if it was something simple.BTW I won't try anything major myself. Thanks for your time ,Eric.:confused:

naturecoast
09-29-2002, 07:01 PM
Well,I tried the mower one more time durring half time (go bucs!) It seems to be fine now. Could it have been air in the hydro? I was mowing some pretty bouncy terrian a few minuetes before I noticed the problem.Thanks for the suspension seat.I am still going to contact my dealer tomorrow.I will let you Know what he says. Eric

Floridalandcare
09-29-2002, 07:33 PM
Chack and make sure both drain cocks on tanks are completly open ,If one is partially opened this could create a problem ,even if partially opened the engine could not pull enough fuel to feed itself. I have a Z and super z ,and had a question on switching fuel tanks ,ssening you have basically the same setup .the drain cocks are located under each fuel tank .My advice to you id=s open each on up

naturecoast
09-30-2002, 03:19 PM
I checked both petcocks are open. I called my dealer and told him the problem and also that I noticed a small amount of fluid under the right side after the first mowing and one night in the garage. I checked the lines and found a loose connecter on top side of the fitting on the out flow side of the hydro filter. I assume it was not tightend at the factory. No big deal I tightend it.My dealer told me some air could have got into the system and when I mowed the bouncy area the air could have been jarred loose And circulated through the system. He also said if it happens agian to bring it in and they will check it out while I wait. I'm going to mow this afternoon I'll let you Know what happens. Eric

naturecoast
09-30-2002, 06:48 PM
I just finished mowing . Everything worked fine.Guess that was it. :) :)