PDA

View Full Version : remote retro-fit


Dirt Boy
09-25-2011, 07:41 PM
Can controllers without built-in remote capability be retro fitted for use with a remote?
If so, what are the steps to doing so?

Thanks

Mike Leary
09-25-2011, 07:49 PM
Yes they can, very easily. If you plan to be in it for the long haul, buy a RainMaster Pro Max UA and remote pigtails from the lowlife that frequents this forum.

rainmaster.com

Sprinkus
09-25-2011, 08:11 PM
the lowlife that frequents this forum.


Wha'd I do now?
Ohhh, the remote lowlife.......:)

FIMCO-MEISTER
09-25-2011, 10:22 PM
As the lowlife this is the greatest thread ever.
Posted via Mobile Device