PDA

View Full Version : Bobcat T300 Dead.......


wanabe
09-08-2012, 10:35 PM
Well my T300 is dead again, this time im lost. I was using it today to unload some skids off the trailer, 1 at a time, then I would shut the machine off and unstack the skids by hand. After the 6th skid, the machine decided that it did not want to re start. I pressed the run/enter button, entered the code and pressed the run/enter button again, and it did what it should. I then pressed the start button and nothing, the display went dark. I did this same thing 3-4 times and nothing. No codes either. Now the display will not even light up, it will just blink real quick and thats it. Im not sure if the display pannel died or what? What does it take to remove the pannel? Can the bobcat dealer test if I bring it in? Thanks

SVA_Concrete
09-09-2012, 08:34 AM
I would check the battery first, KISS diagnostics

muddywater
09-09-2012, 08:37 AM
Check battery first, it might be the display, you can take it out and make sure connections are tight. If it keeps doing it, look on ebay for a replacement... bobcat wants 600-700 for that display.

swanny
09-09-2012, 06:30 PM
I've had a couple issues with Bobcat's doing that. If I remember correctly, once it was the main fuse from the battery was corroded...not enough power was getting through.

Another time the display codes wouldn't make the machine start...can't exactly remember the sypmtoms, but I do remember the hour meter was difficult to read. Problem was not the code panel, but the hour meter panel. We swapped good ones out from another machine and found this out. Once the hour meter panel was replaced, the code panel worked correctly.

4 seasons lawn&land
09-11-2012, 05:43 PM
i think i'll be okay with a good old key and ignition forever. sorry that doesnt help does it...