PDA

View Full Version : Gopher "completed jobs"


Tomt
06-04-2003, 10:36 PM
Are any of you using Gopher aware of problems with "completing the jobs".
I have noticed that many times the completed jobs are not on an invoice and they don't show up on the customers balance.
This is after I update the customers accounts.
Any suggestions?

The Green Way
06-05-2003, 01:06 AM
Yea I use Gopher and no I havent had that problem. I dont know if you have been using it for a while or not, but I know that in the beginning when I first was starting to use it, I wasnt sure how exactly to use the generate button. I was generating invoices like everday when I was meaning to generate them at the end of the month. So the thing I learned is that generating take all the completed jobs and turns them into invoices since the last time you generated. Maybe you are doing what i did? If you are stuck, just call them or email them or something cause I bet there is something that you might be missing.
Hope that helps.

The Green Way
06-05-2003, 11:01 PM
EDITED - ADVERTISING

Tomt
06-06-2003, 09:42 PM
I spoke with Mike a Ditech today and he resolved my problems, but that web site is a great help for future questions.
The people at Ditech are really great!
:D :D :cool: