PDA

View Full Version : Punch Landscape


cdmcg
06-13-2003, 10:11 AM
I am having trouble with my Punch Master Landscape. When I insert a picture from my photo program (Adobe Photo Deluxe) it shows up as a block and I cannot insert pictures within the block. Does anyone know how to Mask the unwanted areas in Adobe Photo Deluxe so that when I insert the picture it is more accurate and not a square? Any help would be appreciated. Also, if anyone has any suggestions on other Photo programs to work with Punch. Let me know. Thanks, Chris

swcl@ptd.net

SCL
06-14-2003, 12:24 AM
here's what I did with Punch. I wrapped it up and shipped it to the Mfgr. and got my refund. I thought it just sucked.

studentlawn
06-15-2003, 10:37 PM
thats what im thinking, but i got it for free, so unfortunatly i can't get a refund..

SCL
06-17-2003, 12:28 AM
It seems like you got it for what its about worth:( At that price you can play with it some and maybe figure it out. Or not! Good Luck.