View Full Version : Doubles on Sentar?

08-31-2004, 10:44 PM
Any of you Sentar users try doubles? Been using mine for two years now, but haven't tried due to bad issues using them on my Scag, not to mention just having to replace a spindle under warranty on the Sentar. Am I being to cautious?

10-09-2004, 11:22 AM
I run doubles on both my Sentars and enjoy the results.

10-09-2004, 09:23 PM
Never tried it on my sentar. Since I only have one set of blades for it. Since its still new.