View Single Post
  #1  
Old 12-09-2002, 05:48 PM
BOTURF BOTURF is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: EAST CENTRAL INDIANA
Posts: 316
truck running hot or bad guage ?

i have a 96 chevy 7.4 liter ( 454) with 70,000 miles and i have noticed temp guage running 210 when normal driving then when i get to stop light it moves up to about 220 then when start driving again back to 210 . Dealership put the tech computer on it and it said something different that guage, tech pc said when after idling for a straight hour it was 198. Dealership put a new thermostate on it plus a new block sensor( the sensor down on the head ) which made no difference in guage reading on the truck .Dealership said it might bea bad guage or a airpocket where sensor runs but really has no answers , they said since it was reading ok with the tech computer not to worry about it till it got up in red . For the life of me i cant remember how long it has been doing this , maybe since i got it ?I do know i watch all guages closer now than before since a friend burnt a motor up .Does anyone else have any ideas BTW all fans including aux fan are working corectly
__________________
SCAG MOWERS.... CATS WITH A ATTITUDE !!!!!
52 Inch Scag Wildcat
52INCH SCAG TIGER CUB
2- 48 INCH SCAG ULTIMATE WB
4 ECHO TRIMMERS ECHO STICK EDGER ECHO EXTENDED REACH HEDGERS ECHO BP BLOWERS 2 ECHO HEDGERS 2- Toro Personal Pace 22 in 2001 CHEVY CREW 3500 4X4 96 CHEVY CREW CAB DUALLY 7 X14 OPEN TRAILER ALL THE RACKS ONE WOULD EVER NEED
TURFMASTER,INC
LANDSCAPE MAINTENANCE SERVICES
Reply With Quote
 
Page generated in 0.03906 seconds with 7 queries