Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-27-2013, 08:38 PM
zierer89 zierer89 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Marengo,il
Posts: 8
lesco viper help!

i just bought a lesco viper and the motor runs solid the deck runs and operates but the machine doesn't move period. im stuck on what it could be I figured if the hydros were bad they wouldn't both be out at the same time which makes me think its something else. one of the gearboxes inside the tires is leaking pretty bad and the fluid is about 4 inches from the top of the tank (don't know the exact fill level it has to be).also the electrical wiring is pretty butchered one of the hand bars safety levers is zip tied on permanently. basically im lost it doesn't move at all levers have pressure hydro fans spin I just cant get the machine to move ANY HELP IS GREATLEY APPRECIATED!!!!!!!!!!!!!! if what you want to say is easier to explain on the phone give me a call 815-861-2789 please don't call after 10 central time.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-28-2013, 03:46 AM
jeannewyatt jeannewyatt is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: lawrenceville ga
Posts: 54
Check the disinguage levers on the hydros. Should be one on each side. Make sure they are both pushed in, not in the holder to hold them out. If not that, then there is probably air in the system. Jack both rear tires off the ground and move levers forward and reverse in approx 15 to 20 second intervals to get the air out. If this doesn't help try moving this thread to the mechanic and repair section.
Posted via Mobile Device
Reply With Quote
  #3  
Old 05-28-2013, 08:00 AM
TriCityLawnCareLLC's Avatar
TriCityLawnCareLLC TriCityLawnCareLLC is online now
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Ohio
Posts: 946
is there a belt that powers the hydros? I bought a lesco walkbehind once and had the same problem. Turned out the idler pully froze up and the belt that powered the pumps was broke.
Reply With Quote
Reply

Tags
broke , hydro , lesco

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 02:30 PM.

Page generated in 0.06110 seconds with 7 queries