Register free!

The Green Industry's Resource Center


Reply
 
Thread Tools   Display Modes
  #1  
Old 08-20-2007, 09:37 PM
1999frontier 1999frontier is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: NC
Posts: 562
JD problem

I just bought a 2007 John Deere 727A about a month ago. Today I was cutting grass and all of a sudden the blades just quit. So I pushed the PTO knob down(disengage) and then I pulled it up to engage the blades and it just sounded like it was going to start but it didn't. Kind of hard to explain. I only have 7 hours on the mower. I called the dealer and he said he thought it sounded like the clutch (PTO clutch I guess). Have any of you JD owners ever experienced this problem before? I would think it would be covered under warranty correct? The dealer said that the factory may not have put the clutch on right or something. Anybody have any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-22-2007, 08:32 AM
1999frontier 1999frontier is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: NC
Posts: 562
Nevermind I am so dumb. The dealer called me and told me to meet him half way and he would take it to the shop and get them to see what was wrong. So, I met him and he looked at it and the belt tension spring had broke. He temporarily fixed it until he could get a new spring and run it to me today. I was so embarassed. I was so frustrated with it I guess that I overlooked that.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-22-2007, 09:29 AM
bahamamills bahamamills is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Bahama NC
Posts: 187
Good to hear your dealer work with you like that. Where did you get the deere(Dealer)
Reply With Quote
  #4  
Old 08-22-2007, 11:37 AM
1999frontier 1999frontier is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: NC
Posts: 562
east coast equipment in scotland neck.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 07:11 AM.

Page generated in 0.06520 seconds with 9 queries