Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-07-2007, 09:38 PM
deapee deapee is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: pa
Posts: 25
Help me with no-start Briggs 6.5hp

OK...I posted a thread about a week ago asking for a little help.

We pretty much determined it was the carb that was giving me a no start on my 6.5hp briggs engine. Basically, gave it a new plug, no good...swapped gas, no good...when I prime it, it starts. If I keep priming it, it stays running...stop priming and it stalls.

If I start it with the air filter off, it starts to sputter, I can put my hand over the carb intake real quick and take it back away and keep it running like that.

--

anyway, here's a pic:



The ones that say sprays fine, means I put my carb cleaner tube in there, and it comes through the other end.

The one in the middle on the left that sprays fine makes the carb cleaner go through by the butterfly valve. When I spray the one that says clogged, it doesn't come out, just holds pressure in there. It's just metal in there though and doesn't seem like anything removeable...any help?

--

The needle is clean, there was gas in the bowl, the float is empty (not filled with gas) and the o-rings and all that seem good and were not leaking.

Thanks.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 09:48 AM.

Page generated in 0.08268 seconds with 8 queries