Go Back   LawnSite.com™ - Lawn Care & Landscaping Business Forum, Discuss News & Reviews > Sponsor Forums - Discuss with Sponsors Directly > Lawn Mowing Equipment & Accessories * * * * SPONSOR FORUMS > Gravely
User Name
Password
Home Gravely.com Parts Find a Dealer About Us Contact Us Mark Forums Read


 
 
Thread Tools   Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-06-2001, 09:26 PM
jga jga is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: iowa
Posts: 10
Zt1842

I test rode a ZT1842 residential today, and it seemed pretty smooth until i engaged the pto. Then it started vibrating rather bad. I increased the throttle from 3/4 to full, and it smoothed a little, but not much. I asked the salesman if the blades could be off balance, and he said he didnt think so. But he said there has been problems with belt breakage on the 42" decks, And might have somthing to do with it. I was wondering if this vibration is normal on this model, or does anyone have any thoughts? thanks
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Layout Style:




Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.com™ - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 06:01 PM.

Page generated in 0.06456 seconds with 8 queries