Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-25-2000, 08:58 AM
chatsrich chatsrich is offline
LawnSite Member
 
Join Date: May 2000
Location: san fernando valley,ca.
Posts: 2
I recently swapped my 75 c20 with my new son in law for his 78 k5 blazer.This is my 1st. 4x4 and I wanted it for my play truck,but it has a few nagging troubles that have me stumped.The most troubling to me are these turn signals that won't work.Having been a longtime reader of this forum,I thought it was time I broke down and asked all you experts for some help so here goes. first the turnsigs. were slow so i bought a new flasher and changed it.Now the lights went steady.Went back to old flasher,same tro.Checked for blown fuses and bulbs,all ok.Checked for open wiring to all lights per schematic in manual,all ok.Pulled steering wheel off and played with the signal parts and harness to no avail.The last thing I did before giving up was buy another flasher.More wasted money.Lastly,the hazard lites work fine. Thankyou in advance for any tips.I promise to try them all. Chatsrich
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 09:34 PM.

Page generated in 0.07730 seconds with 8 queries