Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-01-2009, 02:32 PM
duffman301 duffman301 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Albany ny
Posts: 20
Another Scag Tiger Cub Problem

I posted yesterday about my tiger cub not starting and i got a lot of advice that was very good. I got the mower running today and decided to change the Hydrolic and filter. I went to the scag dealer and they gave me 2 quarts of 20w50. I emptied the fluid, changed the filter and added the 2 quarts into the resivior. I fired the mower up and it doesnt move. I looked at the manual when i got home and saw that it said the hydo fluid should be 3 inches from the top. My question is #1 -does anyone know how much hydro fluid a tiger cub takes? #2 even if it is low on fluid shouldnt it work a little? The mower was moving fine before i decided to change the fluid. I am sure this is something simple. However, my shop is 30 min from my house and i know i am going to be thinking about this all night so if anyone has any ideas please let me know.
Reply With Quote
 

Tags
cub , hydro , hydrolic , scag

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 10:56 PM.

Page generated in 0.16900 seconds with 8 queries