Register free!

The Green Industry's Resource Center


Reply
 
Thread Tools   Display Modes
  #1  
Old 04-10-2010, 08:25 PM
toronto363 toronto363 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: toronto, ontario
Posts: 4
echo blower pb755 problem...help.

i have 5 of these blowers, they usually are good to me, i bought this one a year and a half ago. It only takes a few minutes after i put a new plug in until it starts to run rough. I take the plug out and its all burnt looking, even the top of the piston looks like it has some burnt white ash. I cant figure this one out, any help would be greatly appreciated. Btw, i have a new air filter, fuel filter and the spark arrestor is out.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-10-2010, 10:53 PM
topsites topsites is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Mar 2005
Location: Richmond Virginia
Posts: 21,677
Ignition module.

Seeing how you have five I would probably swap this component between two blowers to
see if the problem transcends, and I realize it's a bit of labor but a new one's like $80!
Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2010, 12:28 AM
sharkey sharkey is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Pa
Posts: 45
Sounds like the engine is running too lean. Are you at all familiar with a barrel carb?
Reply With Quote
  #4  
Old 04-12-2010, 04:49 PM
toronto363 toronto363 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: toronto, ontario
Posts: 4
i actually tryed putting a new carb on and its still doing the same, i will try the ignition module swap. Thanks for the help, will let you know how it goes.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-12-2010, 10:53 PM
qualitylawnpro's Avatar
qualitylawnpro qualitylawnpro is online now
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: paducah kentucky
Posts: 515
you ran the wrong gas 87 will do this!
Reply With Quote
Reply

Tags
blower , echo , pb755

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 01:35 AM.

Page generated in 0.06986 seconds with 9 queries