Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-06-2010, 10:36 AM
Groomer's Avatar
Groomer Groomer is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: south west ohio institute of lawn grooming
Posts: 1,297
My 1yr. old TLE-600

has completely crapped out. I bought this one last july. Took it back to the dealer and they asked about my gas mix, saying there was no sign of oil! After explaining that this was my 5th unit and I'd been using these for years, they then wanted to know if "anyone" had run this without air filters! (It was full of sludge??) HUH? Like I said, I've used these for years, and always went 3-4 seasons before I'd sell and get another. Anyone care to comment?

Last edited by Groomer; 09-06-2010 at 10:37 AM. Reason: spelling
  #2  
Old 09-07-2010, 01:23 PM
Groomer's Avatar
Groomer Groomer is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: south west ohio institute of lawn grooming
Posts: 1,297
I was hoping that a rep might pop in with a comment or some help, but it appears not. I've heard some grumbling from more than a few shops about Tanaka support and structure.
  #3  
Old 10-05-2010, 08:17 PM
Groomer's Avatar
Groomer Groomer is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: south west ohio institute of lawn grooming
Posts: 1,297
hey, just delete my whole post, I've learned volumes already.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 05:01 AM.

Page generated in 0.06397 seconds with 9 queries