Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-02-2011, 02:58 PM
soonercrew soonercrew is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: tulsa,ok
Posts: 88
z400 cutting horrible...

i have a z400 that has 24hrs on it... it was bought only to mow our 2ac empty neighborhood lot that we plan to build on in the future... the problem is, it cuts horribly! i have to go over the entire place 3 times to get a decent cut, and its only decent. i took the mower in at about 10hrs and explained this issue, they said one of blades needed sharpened. not fixed... i have it in for the 2nd time now for this same issue, and they are doing a fall/winter service. im actually extremely frustrated that im having to spend 6-7hrs on my lawn that should take 1-2hrs max!!! i can post pics of the horrible cutting if need be! just cant believe i spent 7k on this! does toro have a lemon buy back program if this problem persists???
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 01:07 AM.

Page generated in 0.07831 seconds with 8 queries