Register free!

The Green Industry's Resource Center



Reply
 
Thread Tools   Display Modes
  #1  
Old 05-06-2011, 10:21 PM
greenfrog greenfrog is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 10
Exmark Lazer Z Hydraulic leak

I have an Exmark Lazer Z 52" with a Kohler. I got it stuck in the mud today and was going forward and backward trying to rock it out of the holes that I created, but with no success. Ended up pulling it out with a come along cable wench. I started mowing again and noticed the mower starting to struggle to turn and then I lost all forward and reverse. I noticed the fluid leaking out of the cap. I let it cool down and then ran it up on my trailer. Does anyone have any suggestions on what would cause this to happen. Any suggestions would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2011, 10:33 PM
Darryl G Darryl G is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: May 2001
Posts: 8,009
I'm no expert but it sounds like you overheated the hydro fluid. How long were you doing that forward/backward thing? I'd change the fluid. Hopefully you didn't do any serious damage.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 07:00 PM.

Page generated in 0.05799 seconds with 9 queries