Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-14-2012, 11:42 AM
Mark Oomkes Mark Oomkes is online now
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Dec 2000
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 7,082
Mark forums read not working

Anyone else?

I get some such nonsense about an invalid security token.

Rather sick of having 25 pages of new posts show up.

At the same time, when I come back and click to go to first unread post, it doesn't bring me to the first unread post. I have had it go to the very first post from a day or two before. It's been going on for quite awhile, on my phone and computer, so it isn't my cookies or computer related.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2012, 11:46 AM
Michael J. Donovan's Avatar
Michael J. Donovan Michael J. Donovan is online now
Moderator, Online Communities
 
Join Date: Feb 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 2,556
I will check into that...also, for now if you want, you can scroll to the bottom of the home page and choose "Mark Forums Read" there as well
__________________
Michael J. Donovan, Sr.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-14-2012, 12:00 PM
Mark Oomkes Mark Oomkes is online now
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Dec 2000
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 7,082
Weird, why does it work there but not under quick links?

Thanks Mike
Reply With Quote
  #4  
Old 09-14-2012, 12:01 PM
Michael J. Donovan's Avatar
Michael J. Donovan Michael J. Donovan is online now
Moderator, Online Communities
 
Join Date: Feb 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 2,556
not sure so we are checking into it...and no problem Mark, will let you know once it's fixed
__________________
Michael J. Donovan, Sr.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-14-2012, 03:01 PM
Michael J. Donovan's Avatar
Michael J. Donovan Michael J. Donovan is online now
Moderator, Online Communities
 
Join Date: Feb 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 2,556
this has been fixed and is working properly again
__________________
Michael J. Donovan, Sr.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-14-2012, 06:35 PM
RussellB RussellB is online now
LawnSite Gold Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: SC
Posts: 3,050
Thanks. I thought it was just a problem on my end.
Reply With Quote
  #7  
Old 09-16-2012, 11:59 PM
Johnagain's Avatar
Johnagain Johnagain is online now
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Altoona, Florida
Posts: 367
It's not fixed, It shows that I last visited on (yesterday) 9-15-2012 at 4:55AM and I have checked in at least 3 times today 9-16-2012. I too have read the same posts over each time I have visited today dated back to my so called registered check in at 4:55 AM yesterday.

Last edited by Johnagain; 09-17-2012 at 12:05 AM.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-17-2012, 07:54 AM
Mark Oomkes Mark Oomkes is online now
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Dec 2000
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 7,082
Quote:
Originally Posted by Johnagain View Post
It's not fixed, It shows that I last visited on (yesterday) 9-15-2012 at 4:55AM and I have checked in at least 3 times today 9-16-2012. I too have read the same posts over each time I have visited today dated back to my so called registered check in at 4:55 AM yesterday.
Haven't checked today yet, but it was working for me.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-17-2012, 09:41 AM
Mark Oomkes Mark Oomkes is online now
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Dec 2000
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 7,082
Still working for me.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 10:40 AM.

Page generated in 0.06884 seconds with 9 queries