Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 11-03-2012, 03:10 PM
ztrguy ztrguy is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: NE FL
Posts: 465
Replaced the ignition module on cylinder 1, still having the same issue. Replaced fuel filter, but haven't had a chance to try it out. May have to end up replacing ign mod on cylinder 2??? Spark plug wire is now staying on the plug now that ign mod has been replaced. Will try it out and keep you guys posted. Thanks for the help so far.
Posted via Mobile Device
Reply With Quote
  #12  
Old 11-16-2012, 06:08 PM
ztrguy ztrguy is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: NE FL
Posts: 465
Well after replacing the fuel filter I was able to mow for almost 3 solid hours with no problems whatsoever. I believe this solved my problem. Usually within 45 mins to an hour it was acting up. Hope this thread is able to help someone else out with the same problem.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 06:21 AM.

Page generated in 0.05780 seconds with 9 queries