search sponsored by:
Advanced Search

The Green Industry's Resource Center

Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-02-2013, 10:00 AM
piston slapper's Avatar
piston slapper piston slapper is offline
LawnSite Platinum Member
Join Date: Mar 2010
Location: Tampa Fl
Posts: 4,221
Originally Posted by Tennesseepowerstroke View Post
Three days and still waiting for a response from Exmark Tech Support. Thanks for the replies. As one poster said, I can only believe it is a heat issue. Please feel free to offer suggestions.
Hang in there...
Exmark produces some of the best mowers in the industry and has some of the brightest engineers on their payroll..
Customer service departments are usually a pipeline to direct people to one of their authorized dealers..
Every large corporation has smiley people answering their phones offering hopeful advice.
Unfortunately...the ones that can give you solid in another department...
BTW...if they doled out tech advice on an open forum....their dealer lines would overload with complaints...
If You Have All The Answers...Except The One You Need...You're Not Trying Hard Enough...
Do The Work
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Layout Style:

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 05:08 PM.

Page generated in 0.18632 seconds with 9 queries