Register free!

The Green Industry's Resource Center



 
 
Thread Tools   Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-27-2013, 09:38 PM
zierer89 zierer89 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Marengo,il
Posts: 8
lesco viper help!

i just bought a lesco viper and the motor runs solid the deck runs and operates but the machine doesn't move period. im stuck on what it could be I figured if the hydros were bad they wouldn't both be out at the same time which makes me think its something else. one of the gearboxes inside the tires is leaking pretty bad and the fluid is about 4 inches from the top of the tank (don't know the exact fill level it has to be).also the electrical wiring is pretty butchered one of the hand bars safety levers is zip tied on permanently. basically im lost it doesn't move at all levers have pressure hydro fans spin I just cant get the machine to move ANY HELP IS GREATLEY APPRECIATED!!!!!!!!!!!!!! if what you want to say is easier to explain on the phone give me a call 815-861-2789 please don't call after 10 central time.
Reply With Quote
 

Tags
broke , hydro , lesco

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 12:00 AM.

Page generated in 0.07144 seconds with 8 queries