search sponsored by:
Advanced Search

The Green Industry's Resource Center

Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-10-2013, 10:03 PM
piston slapper's Avatar
piston slapper piston slapper is offline
LawnSite Platinum Member
Join Date: Mar 2010
Location: Tampa Fl
Posts: 4,221
Originally Posted by piston slapper View Post
Ricky....not gonna sure you know what you know...

I dont know the history on this mower either...
Maybe someone previously replaced this pump..and cranked it up dry ???
Im just having a problem with so much damage to the ports on the cylinder block..and so little damage to the valve plate.???
The cylinder block is constantly held against the valve plate...if metal got between them...theyd both be chewed up...
Nothing i like better than a puzzle with pieces that dont fit....
Theres another possibility....
Somebody built the pump out of used parts to get the mower working so they could sell it..
If You Have All The Answers...Except The One You Need...You're Not Trying Hard Enough...
Do The Work
Reply With Quote

exmark , hydraulic , lazer z , pump , wheel motor

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Layout Style:

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 11:02 AM.

Page generated in 0.16638 seconds with 10 queries