Register free!

The Green Industry's Resource Center



Reply
 
Thread Tools   Display Modes
  #11  
Old 07-27-2013, 08:47 PM
billyiowan billyiowan is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Johnstown, OH
Posts: 16
It came with the house I bought 2 years ago. It's my main mower, used it 3-4 times this year till it didn't start one day. After its last use I drove it in the man garage no problem but when I shut it down it sounded odd because I think I shut the engine down without shutting off the PTO first. Maybe a red herring but it felt odd.
Reply With Quote
  #12  
Old 07-27-2013, 09:36 PM
piston slapper's Avatar
piston slapper piston slapper is offline
LawnSite Platinum Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Tampa Fl
Posts: 4,048
Billy...what engine do you have on this mower.??
__________________
If You Have All The Answers...Except The One You Need...You're Not Trying Hard Enough...
Do The Work
Reply With Quote
  #13  
Old 07-28-2013, 03:42 PM
billyiowan billyiowan is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Johnstown, OH
Posts: 16
It is a Kawasaki PA540a-BS02
Reply With Quote
  #14  
Old 07-28-2013, 03:48 PM
billyiowan billyiowan is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Johnstown, OH
Posts: 16
I found this link, looks pretty scary...

http://www.lawnsite.com/showthread.p...ighlight=Pa540
Reply With Quote
Reply

Tags
f525 , john deere , not start

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 02:53 AM.

Page generated in 0.05685 seconds with 9 queries