Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-01-2013, 10:35 PM
redfish9 redfish9 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: brooksville fl
Posts: 8
blown fuse

I have a exmark z hp with Kawasaki fb460v. Every time I turn it on I blow a 20amp fuse. What should I check?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-01-2013, 10:49 PM
Blade Runners's Avatar
Blade Runners Blade Runners is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Woodlawn, TN
Posts: 912
What does the fuse go to? That is where I would start looking. Trace all wiring and look for areas that would rub the insulation off the wiring or any areas where wiring might get pinched and shorted on the mower frame.
__________________

Scag mowers
++++++++++++++++++++++++++
www.ClarksvilleLawnCare.us

"Always do your best. What you plant now, you will harvest later."
-Og Mandino
Reply With Quote
  #3  
Old 10-01-2013, 11:55 PM
herler herler is offline
LawnSite Gold Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3,218
Get the model and serial number.

Read the Owner's manual, under troubleshooting.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-02-2013, 05:59 AM
piston slapper's Avatar
piston slapper piston slapper is offline
LawnSite Platinum Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Tampa Fl
Posts: 4,008
How the heck did you get a 12 1/2 hp fb460 on a lazer zhp ???
I'm guessing somebody did a little home cookin with this mower...and the wiring...
__________________
If You Have All The Answers...Except The One You Need...You're Not Trying Hard Enough...
Do The Work
Reply With Quote
  #5  
Old 10-02-2013, 09:50 AM
redfish9 redfish9 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: brooksville fl
Posts: 8
My bad it is fh641vhttp://www.lawnsite.com/images/smilies/action-smiley-060.gif
Reply With Quote
  #6  
Old 10-02-2013, 02:28 PM
Exmark PR Exmark PR is offline
Sponsor
 
Join Date: May 2009
Location: Beatrice, Nebraska
Posts: 222
Quote:
Originally Posted by redfish9 View Post
I have a exmark z hp with Kawasaki fb460v. Every time I turn it on I blow a 20amp fuse. What should I check?
We’d like to offer you assistance but need additional information. Please call Exmark Customer Service at 800-667-5296 and have your serial number available. Thanks.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-03-2013, 05:34 PM
redfish9 redfish9 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: brooksville fl
Posts: 8
Thank you Exmark pr I did call today and thay were helpfull
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.com™ - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 12:02 AM.

Page generated in 0.08417 seconds with 9 queries