Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-30-2013, 07:02 PM
joee0914's Avatar
joee0914 joee0914 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Morris, New Jersey
Posts: 110
Toro ZTR Blades slowing down.

So im trying to get my back up mower working right. Its a 2010 Toro Titan ZX5450. Recently when going to run the machine I noticed that the blades slowed down when I lowered the deck below a 4" height. They eventually slowed down so much they would stop spinning. Also after they stall out, they sometimes will not turn back on.

I figured the PTO was bad so that was changed... No luck. I checked wiring and spindles and all seems good. Some of the idler pulleys will not rotate perfectly but they are not seized (New ones are ordered and on their way).

Could it be the idlers pulleys or maybe something else? Not sure what else to check for something like this
__________________
~High Mountain Landscaping, LLC~
Reply With Quote
 

Tags
blades , pto cluch , titan , toro

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 02:59 PM.

Page generated in 0.06496 seconds with 8 queries