Register free!

The Green Industry's Resource Center



Reply
 
Thread Tools   Display Modes
  #11  
Old 03-31-2013, 12:44 PM
exmarkking's Avatar
exmarkking exmarkking is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: North Georgia
Posts: 1,011
since I bought this unit used, it has had this problem, so I don't know if its running good or not, because I don't have a before and after comparison. What symptoms would this cause other than leaking fuel?
Posted via Mobile Device
Reply With Quote
  #12  
Old 03-31-2013, 01:06 PM
Restrorob's Avatar
Restrorob Restrorob is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Apr 2005
Location: Show'n my truck off !
Posts: 10,775
Quote:
Originally Posted by Restrorob View Post
The accelerator pump adds a extra amount of fuel to the engine for reducing bog going from idle to wide open speeds and when a load is applied.....

............?
__________________
Quote:
Originally Posted by piston slapper View Post
You never learn anything until you admit you don't know it all...
Quote:
Originally Posted by MannsLawnService View Post
some times the man in my mirror isn't so smart...
"Why go out preserved when you can go out beat up, worn out, sliding in sideways screaming, Holy Sh!t What A Ride" !!!
Reply With Quote
  #13  
Old 03-31-2013, 01:19 PM
exmarkking's Avatar
exmarkking exmarkking is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: North Georgia
Posts: 1,011
Thanks for your help
Posted via Mobile Device
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 04:26 PM.

Page generated in 0.04990 seconds with 9 queries