Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 04-30-2006, 10:09 AM
Restrorob's Avatar
Restrorob Restrorob is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Apr 2005
Location: Show'n my truck off !
Posts: 10,536
Have you checked the battery ? Water is a conductor, You could have shorted it out. If you have a multimeter put it across the battery and hit the key and check voltage under load.
__________________
Quote:
Originally Posted by piston slapper View Post
You never learn anything until you admit you don't know it all...

"Why go out preserved when you can go out beat up, worn out, sliding in sideways screaming, Holy Sh!t What A Ride" !!!
Reply With Quote
  #12  
Old 04-30-2006, 06:31 PM
matthew horner's Avatar
matthew horner matthew horner is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Sanford, NC
Posts: 696
Ok, got it going, it was the starter. Loose wire, must have rattled off while I had it idleing.
Thanks for the help.
matthew
__________________
HORNER LANDSCAPING
(919) 718 9089
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 10:45 PM.

Page generated in 0.06459 seconds with 7 queries