Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-18-2001, 06:23 PM
homemwr homemwr is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: MN
Posts: 20
12.5 Kawa in Toro 52 - Spark Problems

Hello all,
I wrote awhile ago about starting problems with this mower - thanks for all of the replies. I do need to buy a carb kit because the float is not working correctly. However, I still have spark problems. On the back of the mower is an electrical connector with three wires. The connector operates the ignition switch and the blade PTO. I have to start the mower with the connector unplugged (key switch is on and toggle for blade PTO is off). Once running when I try and plug the connector in, the engine will want to quit from lack of spark. However, on the third or forth try, the connector plugs in and the mower runs good and I can engage the blades. Do I have a short, a bad clutch, or something else? Does anyone know how the wiring circuit is arranged or have any suggestions.
Thanks, Jeff
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 11:10 AM.

Page generated in 0.05516 seconds with 9 queries