Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-07-2007, 12:33 AM
Runner's Avatar
Runner Runner is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Jul 2000
Location: Flint, Michigan
Posts: 13,494
Signature trouble

Hey, can anyone please help me. I have just been informed that the pic (it was my logo) in my signature no longer shows up. I was hoping perhaps a moderator can assist with this. Thanks.
__________________
Joe

Thank you, Dad - for always being the dad that you were. You truly are my hero. You always were.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2007, 12:41 AM
1MajorTom's Avatar
1MajorTom 1MajorTom is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Mar 2000
Location: Pennsylvania
Posts: 6,097
it's not coming up, you are correct, and i'm not sure why. I see you had attached it on a thread on lawnsite, then used the img brackets to place it in your sig line.

the best idea I can think of at this late hour, is to make a test post, reattach your logo, and then copy that url from that post, then paste it in your sig line again with the img brackets.

this is the thread you practiced on.
http://www.lawnsite.com/showthread.p...highlight=logo
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 08:25 PM.

Page generated in 0.07129 seconds with 9 queries