Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-09-2007, 03:52 PM
THEoneandonlyLawnRanger's Avatar
THEoneandonlyLawnRanger THEoneandonlyLawnRanger is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: greeneville TN
Posts: 291
Help! Right Hydro is fading out on my WB

Hey guys, i have a John Deere HD75, i was mowing yesterday and the right side hydro started "cutting out" at first i just thought it was low on fluid, i checked and it had plenty, i then tightend up my traction adjustment belt and its still fading out especially pulling up a hill. Does anyone know what i should look for or has anyone else experienced something like this where one side pulls fine and the other cuts out ?? any help would be much appreciated!!
__________________
2004 f150
6x10 trailer
Scag Vride 52"
John Deere 455 Diesel 60"
John Deere JX75 21"
Craftsman 21"
Echo blower/trimmer
Reply With Quote
  #2  
Old 05-09-2007, 06:57 PM
Restrorob's Avatar
Restrorob Restrorob is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Apr 2005
Location: Show'n my truck off !
Posts: 10,246
Well, I'm not familiar with Deere products due to none in my area, But as with hydro systems in general you may check your hose connection/fittings and make sure they are tight. One could be sucking a little air but not necessarily be leaking oil, I have seen this a few times.
__________________
Quote:
Originally Posted by piston slapper View Post
You never learn anything until you admit you don't know it all...

"Why go out preserved when you can go out beat up, worn out, sliding in sideways screaming, Holy Sh!t What A Ride" !!!
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2007, 07:24 AM
THEoneandonlyLawnRanger's Avatar
THEoneandonlyLawnRanger THEoneandonlyLawnRanger is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: greeneville TN
Posts: 291
I will check that, the hose on that side was pieced together from the previous owner i just havent gotten around to putting a new one one
__________________
2004 f150
6x10 trailer
Scag Vride 52"
John Deere 455 Diesel 60"
John Deere JX75 21"
Craftsman 21"
Echo blower/trimmer
Reply With Quote
  #4  
Old 05-11-2007, 11:13 AM
THEoneandonlyLawnRanger's Avatar
THEoneandonlyLawnRanger THEoneandonlyLawnRanger is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: greeneville TN
Posts: 291
Bingo

Sure enough it was the hoses, that side hose has 3 hose clamps on it, and was pieced i took them loose and retighted them up, that worked. But im getting a whole new hose today for it.
__________________
2004 f150
6x10 trailer
Scag Vride 52"
John Deere 455 Diesel 60"
John Deere JX75 21"
Craftsman 21"
Echo blower/trimmer
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 09:51 AM.

Page generated in 0.07814 seconds with 7 queries