Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-22-2001, 09:34 PM
BRL BRL is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Somerset, NJ
Posts: 1,211
Picture Posting Problems?

I tried attaching a picture in a post but it didn't work. I clicked browse, picked the file, and clicked submit thread. After that I got a screen that said something like "downloading file". After a minute the screen said 100% Done but the screen was frozen there. It never moved on. So I backed myself out of the screen & found that the post text made it to LS, but not the attachment. (it's a bit map with 800x600 resolution and its 1,400KB) What am I doing wrong please? Thanks.
__________________
BRL
Reply With Quote
  #2  
Old 09-22-2001, 09:46 PM
LoneStarLawn LoneStarLawn is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: San Antonio, TX
Posts: 1,415
Attach file:
Maximum size: 102400 bytes

Which equals 102.4 KB...your file is too large.
__________________
<i>Alan</i>
Reply With Quote
  #3  
Old 09-22-2001, 10:26 PM
paul paul is offline
Lawnsite Addict
 
Join Date: Dec 1999
Location: Chicago,Ill.
Posts: 1,625
you need to reduce it or send it to me I'll post it for you
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 07:13 AM.

Page generated in 0.08961 seconds with 9 queries