Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-07-2009, 06:52 PM
lawnprosteveo's Avatar
lawnprosteveo lawnprosteveo is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: May 2004
Location: Tulsa
Posts: 1,929
Seeing sparks?!?

I have a Toro Zmaster... Model number 74176. Serial number 210000478.

Over the last couple of weeks, I have had an issue with the engine cutting out while I am mowing. Doesnt matter if the blades are on or not. And it would only happen a few times in a day and for only a few seconds...then it would run fine.

I replaced the fuel filter and the fuel pump. This didnt fix the problem. I opened it up today to look around. Cleaned off the fins on the cylinder heads.

Then I fired it up with the cover off and noticed ALOT of sparks coming from the left side rocker case. It was also giving off a weird smell. Cant really describe it...not a burning wire or burning oil smell....something in between.

I shut it off because I really didnt want a fire. Can anyone help me figure this one out???
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 06-07-2009, 08:21 PM
lawnprosteveo's Avatar
lawnprosteveo lawnprosteveo is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: May 2004
Location: Tulsa
Posts: 1,929
Anyone?? Anyone??
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 01:12 AM.

Page generated in 0.06413 seconds with 7 queries