Register free!

The Green Industry's Resource Center



Reply
 
Thread Tools   Display Modes
  #1  
Old 07-28-2009, 12:32 PM
Sunrise1 Sunrise1 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Metro Detroit
Posts: 6
Lazer Z not running full boar

My 02' Lazer Z is seeming to just not running at full throttle at all times. It seems to run fine then it will just cut power a tad so that you can hear it run a little lower. Has anyone else had this issue? or any suggestions? Thanks for any tips.

I'm going to check the fuel filter first then don't know what else to check.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-28-2009, 01:51 PM
Shasta Lake Landscaping Shasta Lake Landscaping is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Upstate, Ny
Posts: 424
Have you ever had the valves adjusted?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-28-2009, 03:39 PM
Sunrise1 Sunrise1 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Metro Detroit
Posts: 6
No I have not. That might be it Huh?
Reply With Quote
  #4  
Old 07-28-2009, 04:00 PM
Shasta Lake Landscaping Shasta Lake Landscaping is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Upstate, Ny
Posts: 424
Having ours done helps it run smoother
as of constant rpms under workload im not sure.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 05:28 PM.

Page generated in 0.06299 seconds with 9 queries