Go Back   LawnSite.comô - Lawn Care & Landscaping Business Forum, Discuss News & Reviews > Sponsor Forums - Discuss with Sponsors Directly > Lawn Mowing Equipment & Accessories * * * * SPONSOR FORUMS > Hustler Turf Equip
User Name
Password
Home Products Find a Dealer News About Us Contact Us Mark Forums Read


Hustler Turf Equip Lawn Mowers & Turf Care Equipment

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 06-20-2011, 03:23 PM
mowerconsultant's Avatar
mowerconsultant mowerconsultant is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Feb 2000
Location: Syracuse, NY
Posts: 9,750
How did you make out?
__________________
Reply With Quote
  #22  
Old 06-20-2011, 06:09 PM
tenndigger tenndigger is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tullahoma, TN
Posts: 53
I did purchase a relay the next day. I went to work on the machine and noticed that I did not fully plug the new pigtail into the wiring harness. It worked for a couple of minutes the 1st day and then quit. Corrected my oversight, put the relay in the tool box and everything works fine. I am saving the old pigtail because I can repair the short in the wire and have it for a spare.
Reply With Quote
  #23  
Old 06-29-2011, 02:16 PM
mowerconsultant's Avatar
mowerconsultant mowerconsultant is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Feb 2000
Location: Syracuse, NY
Posts: 9,750
Quote:
Originally Posted by tenndigger View Post
I did purchase a relay the next day. I went to work on the machine and noticed that I did not fully plug the new pigtail into the wiring harness. It worked for a couple of minutes the 1st day and then quit. Corrected my oversight, put the relay in the tool box and everything works fine. I am saving the old pigtail because I can repair the short in the wire and have it for a spare.
Ahhh.... it happens to the best of us.. lol...
__________________
Reply With Quote
  #24  
Old 06-29-2011, 03:32 PM
tenndigger tenndigger is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tullahoma, TN
Posts: 53
Electric clutch quit engaging yesterday. (My sons have been mowing a lot due to all the rain.) I checked the fuses-good. I immediately checked the pigtail-good. I went to the pto switch 12v going in, swith on-nothing out. Luckily I have a dealer 2 miles from my shop. Popped in new switch during lunchtime. Everything is good again. 2005 machine 300 hours.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:56 AM.

Forum Rules:

This hustlerturfequipment.com sponsored forum is administrator monitored. LawnSite.com does not allow any manufacturer competitor attacks and will strongly enforce this. If you want your discussion to be viewable by the public and responded to in a professional manner then please keep your discussions professional and to the point.

All discussions are viewed by the administration before being released to the public. Your post may not be made viewable for up to 48 hours. Please allow the manufacturer representative enough time to respond to your question or comment once made viewable.

LawnSite.com is not affiliated with the Excel Hustler company. This forum is provided by LawnSite.com to Excel Hustler in order to better server their customers


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
Lawnsite,  Plowsite, WeldingWeb, LawnCareSuccess, Everythinggreen, & Lawnbusiness.net are trademarks of Lawn Care Success, Inc

Page generated in 0.07241 seconds with 7 queries