Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-14-2013, 12:12 PM
H & S Services LLC H & S Services LLC is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Memphis tn
Posts: 16
Delay Moodule

Ok I have a toro zmaster model 74272. I changed the delay module on it. My main problem was, when I would cut it on it would start perfectly. Then When I let down the parking break it shut off instantly as if I got up while the blades were engaged. It couldn't be the seat switch because we have a bypass on it. So I changed the relay switches and still no change. So after that we change the delay module and now It wont even turn to start the mower. I'm all out of ideas help would be great. Any ideas before I take it to the shop?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-14-2013, 08:43 PM
Restrorob's Avatar
Restrorob Restrorob is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Apr 2005
Location: Show'n my truck off !
Posts: 10,731
Check the brake switch...... A faulty switch will shut it down and keep it from starting......
__________________
Quote:
Originally Posted by piston slapper View Post
You never learn anything until you admit you don't know it all...
Quote:
Originally Posted by MannsLawnService View Post
some times the man in my mirror isn't so smart...
"Why go out preserved when you can go out beat up, worn out, sliding in sideways screaming, Holy Sh!t What A Ride" !!!
Reply With Quote
  #3  
Old 05-20-2013, 08:45 PM
kgs1 kgs1 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: hulbert,mi
Posts: 144
Quote:
Originally Posted by H & S Services LLC View Post
Ok I have a toro zmaster model 74272. I changed the delay module on it. My main problem was, when I would cut it on it would start perfectly. Then When I let down the parking break it shut off instantly as if I got up while the blades were engaged. It couldn't be the seat switch because we have a bypass on it. So I changed the relay switches and still no change. So after that we change the delay module and now It wont even turn to start the mower. I'm all out of ideas help would be great. Any ideas before I take it to the shop?
did you figure it out yet? I've had similar problems with switches & delay module too...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 01:40 PM.

Page generated in 0.05949 seconds with 9 queries