Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-03-2011, 04:42 PM
restepp25 restepp25 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: columbus, ohio
Posts: 59
Fc420v puffing white smoke

Got a older exmark hydro viking with kaw fc420v. Read a lot of stuff on here and have some questions. It tries to start, fires for a few seconds then puffs white smoke like its flooded. I took the carb off and cleaned it really well, but still same thing. People have said it could be valve issue or seals on the float valve seal letting too much gas into the bowl. What do you guys think? I found the manual on here and feel confident in being able to adjust valve clearance.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-03-2011, 07:52 PM
jsslawncare's Avatar
jsslawncare jsslawncare is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: North Georgia
Posts: 1,658
Does it have too much oil in it? My FC420 does that right after oil changes because I can never put the right amount back in.
__________________
All equipment is wore out. <- Never mind. All equipment has been repainted and with new decals. It's like I have new mower's again!
48" Ferris WB
36" Ferris WB
All Echo hand helds
<- That's how I feel at the end of the day.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 07:46 PM.

Page generated in 0.06219 seconds with 7 queries