Go Back   LawnSite.comô - Lawn Care & Landscaping Business Forum, Discuss News & Reviews > Sponsor Forums - Discuss with Sponsors Directly > Lawn Mowing Equipment & Accessories * * * * SPONSOR FORUMS > Hustler Turf Equip
User Name
Password
Home Products Find a Dealer News About Us Contact Us Mark Forums Read


Hustler Turf Equip Lawn Mowers & Turf Care Equipment

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-04-2012, 12:15 AM
User Name Taken User Name Taken is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Orlinda, TN
Posts: 92
mini Z no-start

My mowers getting now to where you have to cycle the key 5-20 times before it'll engage the starter. Until it does the bat light comes on but it won't hit for that many times. Has water getting into the switch from washing the mower ruined the switch or does this thing need a starter with only 193 hrs on it ? Thanks, Chris
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2012, 08:37 PM
mowerconsultant's Avatar
mowerconsultant mowerconsultant is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Feb 2000
Location: Syracuse, NY
Posts: 9,751
Quote:
Originally Posted by User Name Taken View Post
My mowers getting now to where you have to cycle the key 5-20 times before it'll engage the starter. Until it does the bat light comes on but it won't hit for that many times. Has water getting into the switch from washing the mower ruined the switch or does this thing need a starter with only 193 hrs on it ? Thanks, Chris
How old is this unit?
It may need a starter relay kit to help get more voltage to the starter.

Pj
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 03-15-2012, 07:19 AM
User Name Taken User Name Taken is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Orlinda, TN
Posts: 92
I'll have to check but it was right before they switched to 20w-50 for the hystat. I changed the relay under the control panel and it hasn't done this in the 10 starts since.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-22-2012, 10:42 AM
mowerconsultant's Avatar
mowerconsultant mowerconsultant is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Feb 2000
Location: Syracuse, NY
Posts: 9,751
Quote:
Originally Posted by User Name Taken View Post
I'll have to check but it was right before they switched to 20w-50 for the hystat. I changed the relay under the control panel and it hasn't done this in the 10 starts since.
Ok, let us know if it acts up again.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 09-23-2012, 10:36 PM
User Name Taken User Name Taken is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Orlinda, TN
Posts: 92
Still good at I think it has 23x hrs on it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:40 AM.

Forum Rules:

This hustlerturfequipment.com sponsored forum is administrator monitored. LawnSite.com does not allow any manufacturer competitor attacks and will strongly enforce this. If you want your discussion to be viewable by the public and responded to in a professional manner then please keep your discussions professional and to the point.

All discussions are viewed by the administration before being released to the public. Your post may not be made viewable for up to 48 hours. Please allow the manufacturer representative enough time to respond to your question or comment once made viewable.

LawnSite.com is not affiliated with the Excel Hustler company. This forum is provided by LawnSite.com to Excel Hustler in order to better server their customers


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
Lawnsite,  Plowsite, WeldingWeb, LawnCareSuccess, Everythinggreen, & Lawnbusiness.net are trademarks of Lawn Care Success, Inc

Page generated in 0.06309 seconds with 7 queries