Register free!

The Green Industry's Resource Center


Reply
 
Thread Tools   Display Modes
  #1  
Old 03-24-2015, 11:51 AM
garyslawn garyslawn is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: NE Ohio
Posts: 151
Hydro question

On my Exmark Triton rider. I see foam in hydro tank. Is this normal? Was worried it might be water or air leak. I changed the fluid , still have . is there a way to drain the pumps completely. Thank You for your help... Gary
Reply With Quote
  #2  
Old 03-24-2015, 12:22 PM
Restrorob's Avatar
Restrorob Restrorob is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Apr 2005
Location: Show'n my truck off !
Posts: 10,875
Gary,

It's normal for hydro oil to look a little foamy after run'n, and the foam will give the oil a little lighter color. As long as the oil isn't light colored when cold (sign of water contamination) you should be good to go.....
__________________
Quote:
Originally Posted by piston slapper View Post
You never learn anything until you admit you don't know it all...
Quote:
Originally Posted by MannsLawnService View Post
some times the man in my mirror isn't so smart...
"Why go out preserved when you can go out beat up, worn out, sliding in sideways screaming, Holy Sh!t What A Ride" !!!
Reply With Quote
  #3  
Old 03-25-2015, 10:33 AM
garyslawn garyslawn is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: NE Ohio
Posts: 151
hydro problem

Thanks rob u always save me...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Layout Style:





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.com™ - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 07:16 AM.

Page generated in 0.06508 seconds with 10 queries