Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-24-2013, 06:07 PM
ashs inc ashs inc is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: alabama
Posts: 527
fh 500v throtle and choke cable

guys i just bought a used scag 48 walk behind. it did not have the throtle and choke cable hooked up. i order them new and hooked them up but i cant seem to get it right. can some one look at the pic and let me know thanks
Attached Images
 
Reply With Quote
  #2  
Old 02-24-2013, 06:15 PM
Restrorob's Avatar
Restrorob Restrorob is offline
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Apr 2005
Location: Show'n my truck off !
Posts: 10,519
That control plate is set up with the choke and throttle integrated to one cable, No choke cable needed.

Hook the throttle cable either on the top or bottom so the turtle and rabbit on the dash are in sinc with engine RPM's.....

Looks like a engine swap accured as some point.
__________________
Quote:
Originally Posted by piston slapper View Post
You never learn anything until you admit you don't know it all...

"Why go out preserved when you can go out beat up, worn out, sliding in sideways screaming, Holy Sh!t What A Ride" !!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 06:16 PM.

Page generated in 0.08849 seconds with 10 queries