Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-10-2013, 08:41 PM
locallawncare.ca locallawncare.ca is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ontario
Posts: 689
Will a 36" Turf Tracer deck fit on a 48" Turf Tracer?

Will a 36" Turf Tracer deck fit on a 48" Turf Tracer? Maybe a dumb question, but it would be nice to swap decks for certain days or whatever, kinda like how walker decks are interchangeable. All it would take is to drop the deck pins and change the belt, hmmmm, its got me wondering. Anyone who maybe has both machines could chime in, would be appreciated. Thanks.
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 04-10-2013, 10:22 PM
9ball1018 9ball1018 is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Birmingham
Posts: 110
I think it would but it would be way more trouble than its worth.
Posted via Mobile Device
Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2013, 08:33 AM
locallawncare.ca locallawncare.ca is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ontario
Posts: 689
Ok, I know a deck would be pricey but it would still be way less than buying another machine. Plus mine is a 48" 19hp wondering if thats too much power, I would need a direct side by side comparison, I think the pulley underneath might be different sizes but I dunno. I'm still very curious.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 04-11-2013, 10:21 AM
orangemower orangemower is offline
LawnSite Silver Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: pa
Posts: 2,773
Seriously? You'd go through all that trouble to swap decks each week? It would be SO much work that you spend all your free time working on the mower. You have too much time on your hands if you're coming up with ideas like this.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-11-2013, 10:51 AM
locallawncare.ca locallawncare.ca is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ontario
Posts: 689
Hey now I was just curious, looking for some info, and considering its snowing right now, yes I do have some time on my hands. I think its a valid question, trust me there have been many dumber questions asked on lawnsite. Thanks.
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 06:40 AM.

Page generated in 0.06762 seconds with 7 queries