Register free!

The Green Industry's Resource Center



Reply
 
Thread Tools   Display Modes
  #1  
Old 05-29-2013, 05:09 PM
dabigguychopper dabigguychopper is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Paterson, NJ
Posts: 2
Echo PB770

I have an Echo PB770, runs great. But when it gets hot it dies, and won't restart. Anybody have an idea what I should look at?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-29-2013, 10:10 PM
ed2hess's Avatar
ed2hess ed2hess is online now
LawnSite Fanatic
 
Join Date: Nov 2002
Location: Austin Texas 78727
Posts: 11,855
Check for spark. Just set the unit up in the shop and run it wide open until it stops then check spark.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-29-2013, 10:26 PM
windflower windflower is online now
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: wilmington nc
Posts: 797
sounds like the ignition module may be bad
Reply With Quote
  #4  
Old 05-30-2013, 01:19 AM
Leland Lawn's Avatar
Leland Lawn Leland Lawn is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Pullman, Washington
Posts: 185
Hmmm I don't have that exact blower, but I do have an awful lot of Echo products.
When a carburetor is dirty or starting to go bad (all the new ones seem to be pointless to service and just end up getting replaced) my trimmers especially let me know by just randomly quitting when they get hot. Then they can't be restarted until theyve cooled down.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-30-2013, 01:58 AM
herler herler is online now
LawnSite Gold Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3,876
ignition coil
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 11:43 PM.

Page generated in 0.05566 seconds with 9 queries