Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-04-2003, 11:22 AM
Doc Pete Doc Pete is offline
LawnSite Gold Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: New Jersey
Posts: 3,469
Can we get the response working???

I'm still not getting a response to my postings. I'm missing people that ask me a question and it looks like I'm being rude. Please can we get the website working correctly?????
Reply With Quote
  #2  
Old 09-07-2003, 12:04 AM
BRL BRL is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Somerset, NJ
Posts: 1,211
I would surely hope that people have a good 3-5 day window to respond to posts before they are considered rude. People are busy & have lives outside of their businesses, so I certainly wouldn't consider anybody rude for not replying to me for a few days. And I apologize if I've ever been considered rude for not replying to stuff directed at me within a few days or so. Until the website starts "working correctly" maybe you could check out the threads with the black dots marked on them, as that indicates the ones you have participated in (if they have the "new Post" arrow on them)? Just trying to help with your frustration.
__________________
BRL
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 06:39 PM.

Page generated in 0.06639 seconds with 7 queries