Register free!
Search
 
     

The Green Industry's Resource Center


Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-21-2000, 09:00 AM
Palmer Palmer is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Michigan
Posts: 8
On the way hame from the last job yesterday the 85 Suburban stalled while going about 30 and it didn't sputter or miss in any way, only stopped running. I figured electrical and checked the distributor leads for loose connections or other wire problems. Looked ok so I got in and she started right up. I commence home and it did the same thing 5 more times in about 10 miles. Just before it did it the first time I had idled about 15 minutes while I looked at a truck and about another 8 minutes at the fast food drive through. It stalled the first time 1 minute from McDonalds, I don't know if the idling has any thing to do with it, but it was the only peculiar thing to happen before the problem. It acts like something is shorting out. Any ideas? I don't have a lot of experience with Chevy HEI. Thanks, Palmer
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 09:16 AM.

Page generated in 0.05671 seconds with 7 queries