Register free!
Search
 
     

Click for Weather
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 04-28-2004, 09:55 PM
James Cormier's Avatar
James Cormier James Cormier is offline
LawnSite Bronze Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Ma
Posts: 1,215
Bad back and lazy a#@ is why I didnt return mine. And it gives me something to ***** about to my wife

"I mowed for 8 years before I ever started applying and I know that when I spent 5 grand for a mower I expected quality product with no down time and that is what the mower manufacturers always provided"

Thats a great point I think the PG people dont get, mostly because there the only game in town, ( few years ago ) Now that other companies are starting to jump into the ride-on fert machines, quality should get better.....I hope.

With all the down falls of the PG, ( I dont have a zspray ) It makes money, saves alittle time ( dont believe the 30% increase of prodo ) but it makes your life alot easier,

My case, 37 years old, been pushing and pulling for since I was 18 my back was just getting tired of the work, Now if I owned a larger company with 7-8 spray techs would I still own 8? Not sure about that.
Reply With Quote
  #12  
Old 04-30-2004, 11:09 PM
grassguy_ grassguy_ is offline
LawnSite Senior Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Ohio
Posts: 633
James, I hear ya on that, lol, trying keeping up with a half dozen of them! lol I've have done away with the PG belts and matched them up with an automotive equivalent belt and since have had far less problems with wearing down and slipping, (knock on wood!) I've found the same thing with the tank getting low that you need to burp the drain line of air before the system will get back to normal spraying. OH, and by the way don't be ******** with the wife, you've got a terrific family there, lol.
Reply With Quote
  #13  
Old 05-02-2004, 10:36 PM
mirgefertilizing's Avatar
mirgefertilizing mirgefertilizing is offline
LawnSite Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Woodhaven Michigan
Posts: 3
James,
I had the same problem with my old PG. Try bleeding out the lines from the handle to the belt drive I believe....Then tighen the belts..That has always worked for me...best of luck
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 07:01 AM.

Page generated in 0.06798 seconds with 7 queries