Register free!

The Green Industry's Resource Center



Reply
 
Thread Tools   Display Modes
  #11  
Old 05-08-2004, 08:31 PM
chuckwk's Avatar
chuckwk chuckwk is offline
Founder
 
Join Date: Dec 1999
Location: KC, MO
Posts: 636
Hrm ... I will check into this.
Reply With Quote
  #12  
Old 05-08-2004, 09:10 PM
chuckwk's Avatar
chuckwk chuckwk is offline
Founder
 
Join Date: Dec 1999
Location: KC, MO
Posts: 636
Quote:
Originally posted by fixer67
chuckwk> Some times when I go the page that has all the threads listed, the page the list the titles, number of replies, who started it and when the last reply was made and by whom. It will show there is a number of replies to that post but when you click on the title only the original question will be displayed but not the replies. Now if you go back to the thread title page and click on the number of replies it says there are a pop up window will come up in the top left corner biving the name of the person who made the reply and how many replies they made. This has only happened a few times but it always seems to do it on a thread I really want to read.
Ha! This is the first time I have EVER clicked on the number of replies link! ... in all the years this is the first time I noticed when you click on the # of replies it opens a browser that lists all members who posted along.

But, I have never been able to duplicate the error you are having ... seems maybe like a cache problem .. ?? What browser are you using?
Reply With Quote
  #13  
Old 05-08-2004, 09:27 PM
fixer67's Avatar
fixer67 fixer67 is offline
LawnSite Silver Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Tryon NC
Posts: 2,161
I am using Internet Explorer version 6.00.2600.0000 (xpclient.010817-1148). My OS is Windows XP version 5.1 build 2600.xpsp2.030422-1633.Service Pack 1.
__________________
"DEFECTIVE OWNER/OPERATOR NOT COVERED UNDER WARRANTY"
Reply With Quote
  #14  
Old 05-09-2004, 02:09 PM
chuckwk's Avatar
chuckwk chuckwk is offline
Founder
 
Join Date: Dec 1999
Location: KC, MO
Posts: 636
Well, thats very similar to my setup ... maybe a cache problem? Have you checked your computer for spyware, etc., ?? I'm just stabbing in the dark but like you said ... when you get the error again you can take 'notes' and maybe some screen shots if possible.

Thanks
Reply With Quote
  #15  
Old 05-16-2004, 09:58 PM
shortgut shortgut is offline
LawnSite Member
 
Join Date: May 2004
Location: D'FIELD TX
Posts: 185
when tying to reply it tels me access denied that I need to regiester
Reply With Quote
  #16  
Old 05-16-2004, 09:59 PM
1MajorTom's Avatar
1MajorTom 1MajorTom is online now
Senior Moderator
 
Join Date: Mar 2000
Location: Pennsylvania
Posts: 6,097
Quote:
Originally posted by shortgut
when tying to reply it tels me access denied that I need to regiester
Yes, You must be a registered user to reply. Now that you registered, you won't have a problem replying to any threads.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2012, LawnSite.comô - Moose River Media
All times are GMT -4. The time now is 12:46 AM.

Page generated in 0.07304 seconds with 7 queries