1&1 website down< can you check for me.

Discussion in 'Digital Marketing' started by Dave does lawns, Apr 12, 2013.

  1. Dave does lawns

    Dave does lawns LawnSite Senior Member
    Posts: 260

    I cannot load my site on either firefox or (cough) IE. Can you guys try it for me?
     
  2. tonygreek

    tonygreek LawnSite Gold Member
    Posts: 3,402

    Loads in all three for me. A 50 location global DNS check shows you as up.
     
  3. Dave does lawns

    Dave does lawns LawnSite Senior Member
    Posts: 260

    weird I have 12 other sites open and working at the moment but mine will not load.
     
  4. greg8872

    greg8872 LawnSite Senior Member
    Posts: 298

    Welcome to the world of 1&1... the place that does team building activities such as a "Fire Drill" (their words, posted on facebook) and sends all employees out to the parking lot for 30+ minutes at 2 in the afternoon, so even 24/7 sales lines give you a message "Call back during business hours". The place that, oops, had no checking in place before their master firewall pushed out its rules to all their other firewalls for dedicated/vps servers in ALL THREE countries they have datacenters, so when the request timed out, it wiped out all firewalls keeping the servers offline for 4+ hours...

    I've experience both of those...

    Anyhow, back to being serious, if it happens, reboot, it could be that your computer received bad info on DNS lookup of the domain name, in which case your machine will have it cached, usually till you reboot.
     
  5. Dave does lawns

    Dave does lawns LawnSite Senior Member
    Posts: 260

    Cleared all history and cookies and rebooted, still not working
     
  6. tonygreek

    tonygreek LawnSite Gold Member
    Posts: 3,402

  7. Dave does lawns

    Dave does lawns LawnSite Senior Member
    Posts: 260

    Yup I did that too Tony. I called 1&1 and they were not much help. I called my ISP and asked them to help rule out the fact that they were the cause. I was stunned by the service and support I received. After spending several hours trying to look at every reason that my machine and or router was the blame, and finally being offered a free replacement router. Went to sleep for a couple of hours only to wake up to find I can now access the site. I have no idea what was wrong but everyone I asked was able to see the site, just not me. I even tried going to other sites located on the same server and they did not work either.

    As always, thanks for you help Tony and others.
     

Share This Page