1990 Silverado has no tail running lights HELP!

Discussion in 'Trucks and Trailers' started by intrigue12, Mar 18, 2011.

  1. intrigue12

    intrigue12 LawnSite Member
    Posts: 93

    Hey Guys. I have a 1990 Silverado 1500. I am having a problem getting my running lights in the tails to come on when I turn the headlights on. I have brake lights when I hit the brakes. I also have rear left and right signals. I have front driver side signal. But I have no passanger side front left signal.

    So I have no passanger side front turn signal and I have no tail running lights. Any ideas? I checked the bulbs and the fuses. All look good. Any guidance would be appreciated. thanks!
     
  2. mowerbrad

    mowerbrad LawnSite Fanatic
    Posts: 6,273

    Start going through the wires. My old truck (1998 GMC 2500) had the same problem with the tail lights. I had every other light working...brake lights, reverse lights, rear turn signals...everything except rear running lights.

    It ended up being a wiring problem, pretty quick fix once the problem wire was found.
     
  3. intrigue12

    intrigue12 LawnSite Member
    Posts: 93

    I hooked up the trailer to see if I was goin to also have no running lights. However all the lights are working on the trailer. Why would I still have no truck rear running lights. Any ideas?
    Posted via Mobile Device
     
  4. RigglePLC

    RigglePLC LawnSite Fanatic
    Posts: 12,097

    Check the bulbs, especially in front. Sounds like a broken or corroded wire. I think the taillight wire is brown. Since both are bad, let's assume the fault is in front of the split-off.
     
  5. 93Chevy

    93Chevy LawnSite Fanatic
    Posts: 37,805

    Check the rear harness, where the main wires come back from the cab and split off to both tail lights at the back of the truck.
     

Share This Page